Jugureni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Jugureni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Jugureni judetul Prahova, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Jugureni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Jugureni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Jugureni - Prahova? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Jugureni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Jugureni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Jugureni - Prahova si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Jugureni - Prahova, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre JugureniPagina in care spui si gasesti totul despre Jugureni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - PrahovaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Jugureni - Prahova

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Jugureni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Jugureni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Jugureni - Prahova. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
JugureniIntra acum!

Poze din Jugureni

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

HvQnooJcXzSxV

Your's is the intelligent aprpoach to this issue.

 

Spiritualitate la Jugureni

Pentru cei care calca pentru pima data in Jugureni, parerea este ca e o comuna parasita. Cu timpul observi bunatatea localnicilor si ospitalitatea lor dar si dorinta de a face ceva bun in comunitatea lor. In 2011 a venit un preot aici cu dorinta de a face ceva bun. Ajutorul localnicilor a fost hotarat ca si al primariei, destul de saraca dar inimoasa, totul finalizandu-se in fix 6 luni cu restaurarea si repunerea in firescul cult a bisericilor din Jugureni si Marginea Padurii. Observi asadar, draga cititorule, ca astazi Comuna Jugureni te primeste si spiritual cum se cuvine aratand ca atunci cand se doreste se si infaptuieste.

 

Baile Boboci

As vorbi despre aceasta prima statiune balneara insa, parasita fiind, leacurile ei nu isi mai imbie turistii decat cu istorie. Au ramas insa peisajele de vis, linistea si aerul pur si un hotel paraginit ca semn al trecerii omului nevrednic pe aici. Asadar nu cauta, trecatorule, loc de gazduire ci doar relaxeaza-te si desfata-ti ssufletul vorbind cu oamenii. Vei descoperi adevarata incantare!

 

Spiritualitate la Boboci

Ce vezi la Bai in afara de ruine?! Mai intai biserica ce se inalta semet in partea inalta a statiunii si care a fost restaurata acum vreo 6 ani, te asteapta sa-i calci pragul si sa-i admiri frumusetea daruita de bunul credincios Banica. Ai loc si de gratar dar ia-ti si cortul ca n-o sa vrei sa pleci prea repede de aici!